Hotel De Uitkijk

Limburgs gezelligste hotel gelegen in Valkenburg Aan De Geul

Welcome To

Hotel De Uitkijk

Welkom bij Hotel de Uitkijk! Je ‘tweede thuis’ in Valkenburg. Het hotel biedt een groot aantal voorzieningen voor een fantastisch en rustgevend verblijf.

Genieten van een heerlijk kopje Catunambu koffie na het inchecken? of liever een ijskoud versgetapt biertje? loop dan lekker onze Bar/Restaurant in en geniet van onze gastvrijheid.

Elke ochtend zal er een vers ontbijt klaar staan op het buffet en heb je de mogelijkheid eventueel een heerlijke lunch of uitgebreid diner te boeken in ons restaurant.

Klik voor meer informatie over onze kamers op boek nu.

Restaurant J&J

Today's Speciality

Gastbeoordelingen

Recensies

"Het hotel is wel gedateerd maar de kamers zijn schoon. Het hotel word door een echtpaar en hun dochter gerund en zij zijn bijzonder klantvriendelijk. een gezellige ongedwongen sfeer geen gemaakte vriendelijkheid maar oprecht"

René V. Tripadvisor

"De huidige eigenaar heeft dit hotel een half jaar. Het gebouw is op leeftijd maar dat is niet terug te vinden in de sfeer die het uitstraalt. Het personeel o.a. de eigenaar en dochter is hartelijk en behulpzaam en niets is eigenlijk teveel voor hen. Ze doen hun best om er een prettig verblijf van te maken. De eigenaar is een uitstekende kok en heeft ons een verrassingsdiner gekookt wat heerlijk was en zo bij een Masterchef aflevering getoond kon worden met een uitstekende beoordeling. Ofschoon alles gedateerd is (kamer voor kamer worden op dit moment gerenoveerd) is alles netjes en schoon"

Kees T. Tripadvisor

"Leuk gezellig klein hotel. Gevoel van welkom zijn is zeker aanwezig. Hotel mag wel een opknapbeurt hebben. Maar het ouderwetste interieur heeft ook wel weer iets. Eigenaars zijn aardige gezellige mensen."

Lia V. Tripadvisor

    Nieuws

    Laatste Nieuwtjes