Hotel de Uitkijk is een familiehotel gespecialiseerd in het verzorgen van uw medewerkers. Bedrijven gevestigd in het hele land maken reeds meerdere jaren gebruik van onze diensten. Regelmatig verblijven ook medewerkers van buitenlandse bedrijven in ons hotel. Dit tot volle tevredenheid. Wij bieden hen het stukje huiselijkheid dat ze moeten missen als ze ver van huis zijn.

Hotel de Uitkijk is bijna het gehele jaar geopend. Natuurlijk houden wij rekening met de werktijden van uw personeel. Wij serveren het ontbijt dan ook al vanaf 6.00 uur. Diner word verzorgd op aanvraag of uw medewerker maakt gebruik van onze menukaart.

Heen en weer rijden is al snel stukken duurder en met een overnachting bij ons komen uw medewerkers fris en gezond op het werk. Bent u als bedrijf geïnteresseerd in onze faciliteiten, neem dan contact met ons op middels onderstaande formulier. Wij vertellen u graag meer. U kunt natuurlijk ook een e-mail sturen. Een prijsindicatie is op aanvraag beschikbaar. U zult verbaasd zijn van hetgeen wij kunnen bieden. Wilt u eerst een kijkje komen nemen? De koffie staat altijd voor u klaar.